Disclaimer

De website www.secondtechlife.com en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Second TechLife. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Second TechLife.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Second TechLife op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Second TechLife wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Second TechLife behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Voorraad en prijzen

Door de aard van ons product is onze voorraad zeer variabel. Producten die niet op voorraad zijn worden niet getoond op de website. Alle prijzen die Second TechLife noemt in promotie- of marketingmateriaal betreffen in principe producten met de conditie ‘Als nieuw’. De vanaf-prijzen die in dit materiaal genoemd worden betreffen in principe de voordeligste producten uit een productcategorie met de conditie ‘Als nieuw’.

Verlanglijst

De Verlanglijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de Verlanglijst worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze Verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op www.secondtechlife.com. Vragen over de inhoud van de Verlanglijst kunnen helaas niet door ons beantwoord worden. Voor specifieke vragen over producten kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.